Escape Room

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ background_color=”rgba(0,0,0,0)” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ text_text_color=”#051622″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Tijdens onze eerste week gingen we aan de slag met een Escaperoom! In kleine teams zochten we naar de verloren mummie bij het graf van Toetanchamon.
We maakten kennis met enkele goden, bekende symbolen en zelfs hiërogliefen! 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_gallery gallery_ids=”2065,2064,2063″ fullwidth=”on” hover_icon=”%%24%%” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” title_level=”h6″ background_layout=”dark”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”]

Een korte greep uit de uitdagingen:

De paarse groep slaagde er als eerste in om alle opdrachten tot een goed einde te brengen. Zij vonden de mummie én ontsnapten uit de tombe! 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]