Frank Pollet

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ text_text_color=”#051622″ sticky_enabled=”0″]

Kennen jullie Frank Pollet?
(Tip: het is de man op de foto…)

De bibliotheek van Temse nodigde ons uit om met hem kennis te maken. Na een dekselse tocht vol trappen en wandelen bereikten we eindelijk de bibliotheek… Dat was al even geleden, vermits we sinds corona al niet meer naar de bibliotheek geweest zijn. We hebben immers onze eigen bib op school!

In de grote lezerszaal konden we allen plaatsnemen voor een avontuur… Frank vertelde zijn verhaal aan de hand van een reiskoffer. Hierin zaten allerlei boeken waar hij aan meewerkte… vaak samen met zijn vrouw!

[/et_pb_text][et_pb_cta title=”Wist je dat?” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” header_text_color=”#ffffff” background_color=”#db4f25″ hover_enabled=”0″ header_level=”h1″ sticky_enabled=”0″]

Wist je dat Emiel de buur van Frank kent? Ze heet Helena!

[/et_pb_cta][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ text_text_color=”#051622″ sticky_enabled=”0″]

Hij las voor uit zijn boekjes (voor kinderen die niet zo graag lezen), maakt Ruben met een Dick Wijfje en vertelt over een meisje genaamd Conny Piessens… Ken jij het verhaal van Dindim de pinguïn al?

Ow… hij schreef ook het verhaal ‘Relmuis’. Dat gaat over een vreselijke meester… en Frida. Niet onze Frida, maar een gemene Frida. Ze is een rotvervelend kind en zit in een rolstoel… ze maakt het leven van de leerkracht een ware hel. Frida tekent vooral veel, ze kan immers niet veel anders doen. Doorheen het boek vinden we dan allerlei grappige tekeningen. Deze tekeningen zien we ook in het boek dat door Frida geschreven werd… namelijke Frida’s Koele Klimaatboek. 

Als laatste nieuwtje vertelde hij ons ook de titel van zijn nieuwste boek, dat eind volgend jaar uitkomst… het is… een beetje onbeleefd. Maar… fuck you, puberken.

Nadien gingen wij aan de slag met de boeken van Frank! Kijk gerust eens mee!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://static.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2017/11/10/Pollet_portret.jpg” _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][et_pb_gallery gallery_ids=”2222,2223,2224,2225,2226,2227″ gallery_orderby=”rand” fullwidth=”on” _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]