We zwemmen naar de vakantie toe!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ text_text_color=”#051622″ sticky_enabled=”0″]

De afgelopen weken gingen de Lucifers elke donderdag zwemmen. Tijdens de eerste weken werkten we vooral aan onze techniek… Eens dat op punt staat dan kunnen we ons bezighouden met het helpen van elkaar.

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”2212,2213,2214,2215,2216″ gallery_orderby=”rand” posts_number=”8″ show_title_and_caption=”off” _builder_version=”4.5.7″ _module_preset=”default” module_alignment=”center”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]